BHV opleidingen

Het is binnen een bedrijf verplicht om minstens één BHV’er op te leiden voor een veilige werkplek. Wij bieden daarom diverse BHV-opleidingen, afgestemd op de situatie binnen jouw bedrijf. Tijdens onze BHV opleidingen komen alle aspecten van EHBO, brand en evacuatie aan bod onder begeleiding van docenten met praktijkervaring. Zo leren de cursisten hulp te verlenen in diverse situaties.

Home / BHV

Individuele inschrijving BHV Basis

Een BHV’er moet beschikken over een goede opleiding en uitrusting om zijn of haar BHV taken goed uit te kunnen voeren. Zo kan een BHV’er optimaal ondersteunen in het geval van brand, ongevallen, reanimatie en evacuatie.

204.95

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

BHV Bedrijfshulpverlening herhaling

Een BHV’er heeft een grote verantwoordelijkheid; bij veel (on)gevallen kan een BHV’er namelijk een groot verschil maken door letsel te beperken of zelfs te voorkomen. Het is dan ook belangrijk dat je kennis omtrent BHV te allen tijde vers in het geheugen zit.

179.50

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

BHV Basis Inhouse

Bij bedrijfshulpverlening (BHV) geven werknemers hulp bij onveilige situaties in het bedrijf. Een BHV’er weet bijvoorbeeld hoe hij of zij mensen uit een brandend gebouw moet krijgen. Of hoe hij of zij eerste hulp moet geven. Zo zorgt de BHV’er ervoor dat werknemers en bezoekers geen- of zo weinig mogelijk verwondingen oplopen. Wilt u meerdere BHV’ers op uw eigen locatie trainen dan is deze BHV training geschikt voor u.

Op aanvraag

  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

BHV Inhouse anderstalige

Een BHV’er is opgeleid om werknemers en eventueel klanten in geval van nood in veiligheid te brengen. Ook weet een BHV’er hoe hij of zij bij een ongeval eerste hulp kan verlenen, waaronder het aanleggen van verbanden en reanimatie. Heeft u anderstalige in dienst dan is het ook zaak om deze mensen passende hulp te kunnen bieden. Met onze inhouse BHV opleiding voor anderstalige kunt u hierin voorzien. We bieden deze BHV training in de Engelse, Duitse en Poolse taal aan.

Op aanvraag

  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

de veiligheid van jouw proces verbeteren?

Kies uit één van onze opleidingen