Heftruck opleidingen

Als heftruckchauffeur is het belangrijk dat je de basisvaardigheden onder de knie hebt om de veiligheid in het magazijn te waarborgen. Tijdens onze heftruckopleidingen leren (toekomstige) heftruckchauffeurs hoe zij op een veilige manier de heftruck moeten besturen en beheersen. Ze krijgen inzicht in veiligheidsrisico’s en leren hoe zij hiermee om moeten gaan.

Home / Heftruck

Heftruckcertificaat in 1 dag

Staat jouw heftruckcertificaat op het punt om te verlopen of heb je al ervaring met het besturen van een heftruck? Kies er in dat geval voor een heftruckopleiding van één dag te volgen. Met deze opfriscursus behaal je je heftruckcertificaat in één dag.

224.95

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

Heftruckcertificaat in 2 dagen

Voor toekomstige heftruckchauffeurs die nog geen ervaring in het werken met een heftruck hebben organiseren wij een tweedaagse training. Tijdens deze opleiding leert de cursist de theoretische achtergrond van het werken met een heftruck. Daarnaast is er veel praktijktijd ingeruimd om het werken met de heftruck te leren.

449.95

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

Heftruck uitgebreid

Heb je af en toe met heftrucks gewerkt of is het langer geleden dat je een heftruck hebt bestuurd? In dat geval is de opleiding heftruck uitgebreid voor jou. Bij deze opleiding worden cursisten opgefrist en opnieuw klaargestoomd voor het veilig besturen en beheersen van een heftruck.

325.00

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

Heftruck- en reachtruck opleiding

Het halen van zowel een reachtruck- en heftruck-certificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. De chauffeurs van deze sterke, zware machines moeten namelijk over de nodige vaardigheden en inzichten beschikken om de veiligheid te waarborgen. Via Braveau is het mogelijk om beide certificaten te behalen.

489.95

excl. BTW
  • Gecertificeerde trainers
  • Veilig betalen

Heftruck opleidingen in-company

Via Braveau is het mogelijk een in-company heftruckopleiding aan te vragen om collega’s op hun dagelijkse werkplek op te leiden. Deze kennis sluit dan ook naadloos aan op de beroepspraktijk en maakt de werkplek direct veiliger.

Op aanvraag

  • Gecertificeerde trainers

de veiligheid van jouw proces verbeteren?

Kies uit één van onze opleidingen