Heftruck opleidingen in-company

Via Braveau is het mogelijk een in-company heftruckopleiding aan te vragen om collega’s op hun dagelijkse werkplek op te leiden. Deze kennis sluit dan ook naadloos aan op de beroepspraktijk en maakt de werkplek direct veiliger.

Prijs op aanvraag

VOOR WIE IS DE HEFTRUCK IN-COMPANY OPLEIDING?

Onze in-company heftruckopleidingen zijn dé oplossing wanneer je meerdere collega’s wilt opleiden tot gecertificeerde heftruckchauffeurs op de plek waar zij elke dag werken. Dit maakt dat de kennisoverdracht naadloos aansluit op de dagelijkse beroepspraktijk, waarbij de cursisten hun competenties ontwikkelen en gevaarlijke situaties leren herkennen én voorkomen. Via deze kennis en inzichten die direct toegepast kunnen worden, wordt er een veilig magazijn gewaarborgd voor alle collega’s.

Persoonlijk advies?

Neem contact op met Chris van Sambeek

Stel een vraag
Praktijk Theorie
Besturing
Beheersing
Toepassingen
Arbowetgeving
Laadvermogen

OP MAAT AFGESTEMD VOOR EEN VEILIGE WERKPLEK

Doordat de cursisten met een heftruck leren werken op hun eigen werkplek is de kennis die zij opdoen één-op-één toe te passen in de dagelijkse praktijk. Zo leren de cursisten zowel de theorie en de praktijk rondom heftrucks en leren ze tegelijkertijd hoe ze veilig met heftrucks kunnen werken. Dit alles binnen de muren van de dagelijkse werkplek, waardoor de kennis niet eerst vertaald moet worden naar een andere locatie. Dit maakt een in-company nóg effectiever dan een opleiding elders.

Is een heftruck-certificaat verplicht?

Nee. Werkgevers worden er door de ARBO-wet en verzekeraars wel voor verantwoordelijk gesteld dat heftruckchauffeurs voldoende instructie hebben gehad. Met een heftruck certificaat zorg je ervoor dat hier niet over te twisten valt.

Kan ik met spoed een heftruckcertificaat halen?

Bij Braveau is het (vrijwel) altijd mogelijk om al op korte termijn een cursus te volgen. Vaak zelfs binnen een week. Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Hoe oud moet je zijn om een heftruckcertificaat te mogen halen?

Vanaf 16 jaar mag je een heftruckopleiding volgen. Het besturen van een heftruck mag tot je 18e alleen onder deskundig toezicht.

Wanneer hoor ik of ik ben geslaagd?

Aan het einde van de cursus wordt bekend gemaakt of je bent geslaagd. Het heftruckcertificaat ontvang je gegarandeerd binnen 1 week na je examen.

Biedt u deze training in meerdere talen aan?

Wij bieden deze training in de Nederlandse, Engelse, Duitse en de Poolse taal aan. Dus we kunnen deze training op de taal van uw arbeidsmigranten afstemmen.

  • Minimumleeftijd is 16 jaar
  • Voor bestuurders met- en zonder rijervaring
  • Cursusduur af te stemmen

Heftruck opleidingen in-company

Via Braveau is het mogelijk een in-company heftruckopleiding aan te vragen om collega’s op hun dagelijkse werkplek op te leiden. Deze kennis sluit dan ook naadloos aan op de beroepspraktijk en maakt de werkplek direct veiliger.

Op aanvraag