Over Braveau

Bij Braveau staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Het doel van Braveau is (flex)medewerkers opleiden. De kwaliteit komt tot uiting in de vaardigheden en competenties van de opgeleide medewerkers.

Home / Over ons

Elk bedrijfsongeval is er één te veel. Vanuit deze eenvoudige maar krachtige overtuiging zetten wij ons elke dag volledig in om (flex)medewerkers op te leiden tot specialisten die de veiligheid nooit uit het oog verliezen. Niets is namelijk belangrijker dan een veilige werkplek. In onze professioneel vormgegeven opleidingen staat veiligheid dan ook centraal. Onder begeleiding van zeer ervaren instructeurs ontwikkelen cursisten de competenties om krachtige machines te besturen en perfect te beheersen. Daarnaast krijgen zij alle inzichten om risico’s tijdig te herkennen en te voorkomen. Zo dragen zij bij aan een efficiënt, veilig magazijn.

Onze aanpak

Je staat op de werkvloer en je bent de hele dag bezig met het verwerken van orders. Je bent van het type niet lullen maar poetsen. Je leert ook niet uit boeken maar juist door het te ervaren in de praktijk. Dat typeert de medewerker op de werkvloer.

De opleidingen van Braveau zijn er op gericht medewerkers nieuwe skills te laten ervaren. Een ervaring beklijft beter dan een theoretisch verhaal, zeker bij deze doelgroep. Daarnaast zijn wij aan de hand van een praktijktoets zeer goed in staat om vast te stellen of het gewenste niveau is bereikt .

Wij laten de leeromgeving aansluiten bij de praktijksituatie hiervoor is een maatwerkopleiding noodzakelijk. Onnodig extra werk? We hebben door deze aanpak minder uren training nodig en zijn de medewerkers sneller en beter inzetbaar op de vloer.

de veiligheid van jouw proces verbeteren?

Kies uit één van onze opleidingen