Opleidingen

Home / Opleidingen

BHV

Tijdens een BHV cursus leert een cursist de juiste hulp te verlenen bij diverse situaties zoals (beginnende) brand, ongevallen en ontruiming. Tijdens onze BHV opleidingen worden cursisten begeleid door docenten met praktijkervaring. Zo kan de cursist bijdragen aan een veilige werkplek.

Opleidingen bekijken

EPT

Deze krachtige machines zijn niet meer weg te denken uit magazijnen en logistieke centra. Het onjuiste gebruik van pallettrucks kan echter tot gevaarlijke situaties leiden. Na het volgen van onze opleidingen kunnen cursisten op de juiste manier werken met pallettrucks, wat bijdraagt aan een veilige werkplek.

Opleidingen bekijken

Heftruck

Bij de effectieve, veilige besturing en beheersing van heftrucks komen verschillende vaardigheden kijken. Als heftruckchauffeur is het dan ook belangrijk dat je deze vaardigheden beheerst om de veiligheid op de werkplek te waarborgen. Wij bieden zowel opleidingen voor heftruckchauffeurs zonder enige ervaring en opfrisopleidingen.

Opleidingen bekijken

Reachtruck

Het besturen van een reachtruck kan door de zijwaartse manier van rijden onnatuurlijk voelen. Er komen dan ook zeker enkele praktische- en theoretische inzichten kijken bij het veilig en efficiënt besturen van een reachtruck. Bij onze reachtruckopleidingen leren cursisten met een praktijkgerichte benadering alle vaardigheden en inzichten om de veiligheid in het magazijn te waarborgen, ongeacht het ervaringsniveau.

Opleidingen bekijken

Speciale interne transportmiddelen

Bedrijven die investeren in geavanceerde intern transport middelen en de juiste training voor hun medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan zijladers, smalle gangen trucks en diverse orderverzameltrucks. Wij bieden gespecialiseerde trainingen aan die jouw team voorbereiden op het gebruik van deze bijzondere intern transport middelen, zodat jouw bedrijf optimaal kan presteren.

Opleidingen bekijken

VCA

Een VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) training is een waardevolle investering voor zowel werknemers als werkgevers in tal van industrieën. Deze training biedt uitgebreide kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het waarborgen van een veilige en gezonde werkomgeving. 

Opleidingen bekijken