Reachtruck certificaat in 2 dagen

Vergroot de veiligheid op de werkvloer door uitgebreid met reachtrucks te leren werken. Door de vele praktijkoefeningen leren cursisten zonder ervaring en certificaten veilig en efficiënt een reachtruck te besturen.

Vanaf

€449.90

excl. BTW

VOOR WIE IS DEZE REACHTRUCK OPLEIDING?

Een reachtruck-certificaat halen in twee dagen is bedoeld voor toekomstige reachtruckchauffeurs die nog geen ervaring hebben. Tijdens deze opleiding leert de cursist zowel theorie en praktijk over reachtrucks. Onder andere controle en inspectie, onderhoud, bediening en besturing, laden en lossen en de gevaren en risico’s komen aan bod. Zo wordt de cursist in twee dagen klaargestoomd voor het besturen van een reachtruck en om bij te dragen aan een veilig magazijn.

Persoonlijk advies?

Neem contact op met Chris van Sambeek

Stel een vraag
Praktijk Theorie
Besturing
Beheersing
Toepassingen
Arbowetgeving
Laadvermogen

PROFESSIONEEL ONTWORPEN OPLEIDING MET VEILIGHEID OP #1

Reachtrucks zijn sterke, zware machines dus is het voorkomen van ongevallen erg belangrijk. Het goed beheersen van de theorie en praktijk van een reachtruck is dan ook noodzakelijk voor de veiligheid in het magazijn. Alle reachtruckchauffeurs moeten daarom worden opgeleid voordat ze een reachtruck gaan besturen. Tijdens deze opleiding worden cursisten die nog geen ervaring hebben begeleid door professionals met praktijkervaring. Zo leren zij reachtrucks te besturen én perfect te beheersen, wat bijdraagt om de veiligheid van de werkplek te waarborgen.

Is een reachtruck-certificaat verplicht?

Nee. Werkgevers worden er door de ARBO-wet en verzekeraars wel voor verantwoordelijk gesteld dat reachtruckchauffeurs voldoende instructie hebben gehad. Met een reachtruck certificaat zorg je ervoor dat hier niet over te twisten valt.

Kan ik met spoed een reachtruck halen?

Bij Braveau is het (vrijwel) altijd mogelijk om al op korte termijn een cursus te volgen. Vaak zelfs binnen een week. Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Hoe oud moet je zijn om een reachtruck te mogen halen?

Vanaf 16 jaar mag je een reachtruckopleiding volgen. Het besturen van een reachtruck mag tot je 18e alleen onder deskundig toezicht.

Wanneer hoor ik of ik ben geslaagd?

Aan het einde van de cursus wordt bekend gemaakt of je bent geslaagd. Het reachtruckcertificaat ontvang je gegarandeerd binnen 1 week na je examen.

  • Minimumleeftijd is 16 jaar
  • Voor bestuurders zonder rijervaring
  • Cursus van 2 dagen

Reachtruck certificaat in 2 dagen

Vergroot de veiligheid op de werkvloer door uitgebreid met reachtrucks te leren werken. Door de vele praktijkoefeningen leren cursisten zonder ervaring en certificaten veilig en efficiënt een reachtruck te besturen.

Vanaf

€449.90

excl. BTW