Reachtruck opleidingen in-company

Wil je een reachtruckopleiding verzorgen binnen je bedrijf? Via Braveau is het mogelijk om een maatwerk in-company reachtruckopleiding aan te vragen. De kennis die de cursisten hierbij opdoen sluit naadloos aan op de situatie in jouw magazijn en is daarmee direct toepasbaar.

Prijs op aanvraag

VOOR WIE IS DE REACHTRUCK IN-COMPANY OPLEIDING?

Een reachtruck-certificaat is belangrijk voor elke reachtruckchauffeur én zijn of haar collega’s. Reachtrucks zijn sterke, zware machines dus is het erg belangrijk dat de reachtruckchauffeur over de benodigde vaardigheden beschikt om deze veilig te bedienen. Ook voor werkgevers is het dan ook belangrijk dat het personeel over de juiste competenties beschikt. Onze in-company opleiding is dé oplossing wanneer je meerdere collega’s wilt opleiden tot gecertificeerde reachtruckchauffeurs binnen de muren van jouw werkplek.

Persoonlijk advies?

Neem contact op met Chris van Sambeek

Stel een vraag
Praktijk Theorie
Besturing
Beheersing
Toepassingen
Arbowetgeving
Laadvermogen

OP MAAT AFGESTEMD VOOR EEN VEILIGE WERKPLEK

Wanneer je kiest voor een in-company opleiding kies je voor maatwerk. Doordat je collega’s met een reachtruck leren werken op hun eigen werkplek is de kennisoverdracht volledig afgestemd op de dagelijkse praktijksituatie. Ze leren hierbij de benodigde vaardigheden en het herkennen van gevaarlijke situaties op de plek waar ze elke dag werken. Dit maakt in-company opleidingen nóg effectiever dan een reguliere training, waar de kennis op wordt gedaan in een andere omgeving en vervolgens vertaald moet worden naar de eigen werkplek.

Is een reachtruck-certificaat verplicht?

Nee. Werkgevers worden er door de ARBO-wet en verzekeraars wel voor verantwoordelijk gesteld dat reachtruckchauffeurs voldoende instructie hebben gehad. Met een reachtruck certificaat zorg je ervoor dat hier niet over te twisten valt.

Kan ik met spoed een reachtruck halen?

Bij Braveau is het (vrijwel) altijd mogelijk om al op korte termijn een cursus te volgen. Vaak zelfs binnen een week. Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Hoe oud moet je zijn om een reachtruck te mogen halen?

Vanaf 16 jaar mag je een reachtruckopleiding volgen. Het besturen van een reachtruck mag tot je 18e alleen onder deskundig toezicht.

Wanneer hoor ik of ik ben geslaagd?

Aan het einde van de cursus wordt bekend gemaakt of je bent geslaagd. Het reachtruckcertificaat ontvang je gegarandeerd binnen 1 week na je examen.

In welke talen bieden jullie deze training aan?

Wij bieden deze training in de Nederlandse, Engelse, Duitse en de Poolse taal aan. Dus we kunnen deze training op de taal van uw arbeidsmigranten afstemmen.

  • Minimumleeftijd is 16 jaar
  • Voor bestuurders met- en zonder rijervaring
  • Cursusduur af te stemmen

Reachtruck opleidingen in-company

Wil je een reachtruckopleiding verzorgen binnen je bedrijf? Via Braveau is het mogelijk om een maatwerk in-company reachtruckopleiding aan te vragen. De kennis die de cursisten hierbij opdoen sluit naadloos aan op de situatie in jouw magazijn en is daarmee direct toepasbaar.

Op aanvraag