Reachtruck certificaat in 1 dag

Het halen van een reachtruckcertificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Het certificaat is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk (wel eens) een reachtruck bestuurt.

Vanaf

€229.45

excl. BTW

VOOR WIE IS DEZE REACHTRUCK OPLEIDING?

Een reachtruck-certificaat halen in één dag is bedoeld voor reachtruckchauffeurs die al eerder een diploma of certificaat reachtruckbestuurder hebben behaald. Heb jij dus een reachtruck-certificaat dat nu of binnenkort is verlopen? Via deze cursus kun je in één dag een nieuw reachtruck-certificaat halen. Heb je niet eerder een diploma of certificaat reachtruckbestuurder behaald maar wel ruime ervaring in het werken met een reachtruck? Ook dan kun je mogelijk deelnemen aan deze cursus. Neem even contact met ons op, dan bespreken we of deze cursus voor jou geschikt is.

Persoonlijk advies?

Neem contact op met Chris van Sambeek

Stel een vraag
Praktijk Theorie
Besturing
Beheersing
Toepassingen
Arbowetgeving
Laadvermogen

PROFESSIONEEL ONTWORPEN OPLEIDING MET VEILIGHEID OP #1

Een reachtruck is een sterke, zware machine waar ruimschoots aandacht aan besteed moet worden om ongevallen te voorkomen. Het goed beheersen van de theorie en praktijk van een reachtruck is dan ook noodzakelijk voor de veiligheid in het magazijn. Alle reachtruckchauffeurs moeten daarom worden opgeleid voordat ze een reachtruck gaan besturen. Tijdens deze opleiding worden cursisten begeleid in het besturen én perfect beheersen van een reachtruck door professionals met praktijkervaring. Zo wordt het magazijn een veilige werkplek voor alle collega’s.

Is een reachtruck-certificaat verplicht?

Nee. Werkgevers worden er door de ARBO-wet en verzekeraars wel voor verantwoordelijk gesteld dat reachtruckchauffeurs voldoende instructie hebben gehad. Met een reachtruck certificaat zorg je ervoor dat hier niet over te twisten valt.

Kan ik met spoed een reachtruck halen?

Bij Braveau is het (vrijwel) altijd mogelijk om al op korte termijn een cursus te volgen. Vaak zelfs binnen een week. Neem contact met ons op voor de beschikbare data.

Hoe oud moet je zijn om een reachtruck te mogen halen?

Vanaf 16 jaar mag je een reachtruckopleiding volgen. Het besturen van een reachtruck mag tot je 18e alleen onder deskundig toezicht.

Wanneer hoor ik of ik ben geslaagd?

Aan het einde van de cursus wordt bekend gemaakt of je bent geslaagd. Het reachtruckcertificaat ontvang je gegarandeerd binnen 1 week na je examen.

  • Minimumleeftijd is 16 jaar
  • Voor bestuurders met rijervaring
  • Cursus van 1 dag

Reachtruck certificaat in 1 dag

Het halen van een reachtruckcertificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Het certificaat is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk (wel eens) een reachtruck bestuurt.

Vanaf

€229.45

excl. BTW