Reachtruckcertificaat halen in Loosbroek

Wilt u het reachtruckcertificaat halen in de regio Loosbroek? Braveau biedt diverse mogelijkheden.

Het halen van een reachtruckcertificaat verhoogt de veiligheid op de werkvloer. Het certificaat is bedoeld voor iedereen die tijdens zijn werk (wel eens) een reachtruck bestuurt. Via Braveau is het mogelijk om een reachtruckcertificaat te behalen in 1 of 2 dagen. Bij interesse kun je dit via deze pagina aan ons laten weten. Reserveer je deelname voor één van de beschikbare data of vraag een offerte aan voor een groep of incompanytraining.

Incompanytraining in Loosbroek

Maken uw medewerkers gebruik van een reachtruck? Wij kunnen een incompanytraining op uw locatie in de regio Helmond verzorgen. Daarbij zorgen wij ervoor dat de opleiding optimaal is afgestemd op uw eigen werkproces.

In nagenoeg elke organisatie ligt het gevaar van gemak en bedrijfsblindheid op de loer. Bij een externe reachtruck opleiding komen deze (potentiele)gevaren niet altijd aan het licht. Bij onze incompany cursus kijkt onze trainer kritisch mee over de schouder van de reachtruckchauffeur. Waar nodig worden de gevaren benoemd en verwerkt in de training.

Kortom een reachtruck opleiding gegeven in uw eigen organisatie heeft voordelen. Er wordt een prima aansluiting gemaakt tussen de training en de praktijksituatie waarin de reachtruckchauffeur actief is. Onze instructie wordt op het materiaal, de omgeving en de interne regelgeving aangepast. Zo bent u er zeker van dat ook specifieke gevaren van uw werkomgeving optimaal getraind worden. Bij een incompanytraining komen onze instructeurs op een voor u geschikte tijd naar u toe. Vanzelfsprekend dat u in geval van een in-company training beschikt over een eigen reachtruck en de benodigde ruimte.

Traningslocatie van Braveau

Heeft u niet de mogelijkheid om een incompanytraining te organiseren. Naast de mogelijkheid voor een incompanytraining kunt u ook gebruik maken van de trainingslocatie van Braveau. In Best beschikt Braveau over een uitgebreide trainingslocatie met diverse logistieke opslagmethode. Met andere woorden, de mensen, de kennis en middelen zijn ruimschoots voorhanden. Hierdoor is Best de locatie om een veelzijdige en gedegen heftruck opleiding te faciliteren en organiseren.

Direct inschrijven of meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het behalen van een reachtruckcertificaat verwijzen we u graag naar het overzicht van onze reachtruck opleidingen. Uw deelname reserveren voor één van de geplande opleidingen?

Persoonlijk advies?

Neem contact op met Chris van Sambeek

Stel een vraag